LOVE Led lichtletters huren

Vier je de liefde met een trouwfeest, verloving of jubileum? Dan zijn onze L-O-V-E lichtletters dé perfecte decoratieve aanvulling op je feest. Pak uit op sociale media!

Verlichte LED letters 'L-O-V-E' te huur

Prachtige verlichte LOVE ledletters te huur voor de romantische zielen. Lichtletters zijn het ideale uithangbord voor de liefde. Deze fraaie LED verlichte letters spellen “L-O-V-E”, een universele term dat geen uitleg vergt. Voor wie toch twijfelt, in West-Vlaanderen noemen we dit simpelweg: dikke, vette LIEFDE. Pak uit op Instagram en Facebook met schitterende beelden! Met een trouwhashtag laat je iedereen op je sociale media verbazen. De verlichte letters geven extra cachet aan de foto’s, waardoor je nog meer zult genieten én nagenieten van een ongetwijfeld prachtige dag.

De letters zijn van Belgische topkwaliteit, vervaardigd uit Ardens hout en behandeld voor buitengebruik. 1 karakter is ongeveer 1,2m hoog en 75cm breed. Je kunt er m.a.w. écht niet naast kijken! De ledlampen geven een warm-witte gloed en zijn trouwens dimbaar, waardoor je de intensiteit perfect kunt afstellen met de sfeer die je wenst te creëren.

Huurprijzen:

- LED lichtletters LOVE: €195

Om meer van onze feestartikelen te ontdekken, klik hier.

Heb je al gedacht aan:

Tenten Tafels en stoelen Verlichting Verwarming Spelletjeskoffer Springkastelen Lasershooting Ballonboog Tentvloeren Muziekinstallatie

Moet dit aan huis gebracht worden? Controleer hier wat de transportkosten bedragen voor je woonplaats.

Liever een pakketje huren voor jouw verjaardags-, lente- of communiefeest?
Ondek de Partyboxpakketten:

Pakketten