Klassevolle stretchtent 6x7,5m te huur

Stretchtenten, ook wel eens flex-, nomade- of bedouinetenten genoemd, zijn een verwelkomend onderbrengen voor je gasten. Ze stralen een losse, ongespannen sfeer uit waardoor iedereen zich snel op zijn/haar gemak voelt en het feest écht van start kan gaan.

Huur een stijlvolle stretchtent

Een stretchtent is het ideale onderbrengen voor het feest in je tuin. Mooi, praktisch, veilig en waterdicht! Stretchtenten kennen sinds 2018 een sterke opmars. Hun unieke vorm en opbouw maken deze tenten enorm in trek voor iedere gelegenheid. Denk hierbij maar aan een leuk cocktailfeestje, receptie, intieme trouw, beachparty, … ga zo maar door. Een stretchtent valt eigenlijk zowel te labelen onder traditioneel als modern, waardoor het vrijwel iedereen kan bekoren!

De constructie bestaat uit een hoogwaardig zandkleurig zeil, bevestigd met stevige lussen aan mooie houten palen. Bij de opzet, vraag ik hulp van een drietal handige helpers (zelf te voorzien) om mij te assisteren met eenvoudige handelingen. Met duidelijke instructies bouwen we samen de tent in no-time op. Onze flextent is 100% waterdicht, brandvertragend en zorgt voor de nodige wow-factor op je event.

De Partybox Feestverhuur beschikt over een stretchtent 6x7,5m. Deze kan ongeveer 25 tot 30 zittende gasten onderbrengen. Voor een staande receptie, met statafels, reken je best tot maximum 35 personen. In een ceremonie opstelling kunnen 40 tot 50 personen plaatsnemen. We hebben ongeveer een obstakelvrije ruimte nodig van 10 bij 10 meter om de tent te kunnen plaatsen.

Opgelet: Deze tent kan voorlopig enkel geplaatst worden op een zachte bodem (gras). Dit heeft te maken met de manier waarop ze aan de ondergrond verankerd moet worden. Ze valt eventueel wel te combineren met onze handige oprolbare vloeren.

Huurprijzen:

Wij bevinden ons in Oostende, maar zijn actief in de ruime regio Noord-West-Vlaanderen. Woon je buiten deze regio, maar je wenst toch gebruik te maken van de stretchtent? Neem dan contact met ons op voor offerte op maat.

- Stretchtent 6x7,5m: €450

Om meer van onze feestartikelen te ontdekken, klik hier.

Heb je al gedacht aan:

Tafels en stoelen Verlichting Verwarming Spelletjeskoffer Springkastelen Lasershooting Ballonboog Tentvloeren Muziekinstallatie

Moet dit aan huis gebracht worden? Controleer hier wat de transportkosten bedragen voor je woonplaats.

Liever een pakketje huren voor jouw verjaardags-, lente- of communiefeest?
Ondek de Partyboxpakketten:

Pakketten