Hulp bij het opzetten van een tent

Geen tijd of zin om je nieuwe tent zelf op te zetten? Wij bieden onze diensten aan om dit voor je te doen!Stel: je hebt een tent gekocht, maar de handleiding is onduidelijk of ontbreekt volledig. Het uitdokteren hoe ze gemonteerd moet worden, kan dan in dat geval zeer frustrerend zijn. Misschien heb je er zelfs gewoon geen tijd of zin voor. Geen probleem. Wij kunnen ingehuurd worden om je te helpen bij de montage!

Verspil geen tijd en laat je tent opzetten door iemand anders!

Sommige tenten zijn delicaat en vergen een bepaalde handeling voor het vlot opzetten. Dit is niet altijd onmiddellijk duidelijk. Bijvoorbeeld, bij een grote vouwtent 4x8 wordt er vaak gedacht dat er op iedere hoek een persoon moet staan om de constructie volledig open te trekken: FOUT! Als je een grote vouwtent met deze techniek gaat opzetten, dan wordt er vaak zeer bruut aan de tent getrokken. Met als potentieel gevolg dat onderdelen gaan plooien of misschien zelfs breken. Het zeil moet trouwens ook op het frame geplaatst worden op bepaalde manier om scheuren of ladders te vermijden.

Huur een medewerker in om je gekochte of gehuurde tent op te zetten

Bij partytenten gebeurt het dan weer regelmatig dat er (te) lang gesorteerd moet worden tussen de verschillende onderdelen. Buizen of koppelstukken worden op de verkeerde plaats of manier bevestigd. Ook bij het uitrollen van het zeil, bevestigen van het dak en ophangen van de zijwanden kan er veel fout gaan. En zo zijn er nog tal van voorbeelden die voor velen herkenbaar zullen zijn. Andere tenten zijn weer iets ingewikkelder om op te zetten. Denk maar aan een stertent met enkele of dubbele mast, pagodetenten, kadertenten, …

Bespaar je de hoofdpijn en laat mij een handje helpen. Met mijn ervaring kan ik je de juiste techniek demonstreren en aanleren. Ik bied mijn diensten ook aan voor tenten die niet bij ons gehuurd of aangekocht werden.

Stuur een foto van de tent of verpakking, maak vermelding van de beschikbare informatie zoals: de naam, afmetingen, fabrikant, … en ik bezorg je graag een vrijblijvende offerte!