Stevige tentvloer te huur als optie bij een tent

Huur een stevige vloer voor in de tent als toevoeging aan je feest.Het huren van een vloer is sowieso een mooie toevoeging aan de huur van een tent. Stoel- en tafelpoten zakken niet weg in zachte ondergrond, de schoenen blijven proper, het gras wordt beschermd, de kiezeltjes blijven op hun plaats, … etc. Een tentvloer huren voor je feest, biedt alleen maar voordelen.

Handige klikvloer te huur op rollen

Onze tentvloeren zijn gemaakt uit een kliksysteem van heel duurzame, stevige kunststoftegels en zijn uitermate makkelijk te installeren. In tegenstelling tot vlonderplanken of houten tentvloeren, komen er geen profielen, schroeven, bouten en moeren aan te pas. Het materiaal gaat ook niet rotten en is zeer makkelijk schoon te maken. Afhankelijk van de gewenste oppervlakte is de vloer afgerold en vastgeklikt binnen de 10 tot 30 minuten. Ook het demonteren gaat even snel.

Tentvloer te huur in West-Vlaanderen aan een scherpe prijs.

Je kunt ze inschakelen voor tal van toepassingen, zoals extra bescherming voor je gazon, een nette bovenlaag op modderige of zanderige grond, een dansvloer, een wandelpad, … kortom iedere situatie waarbij je een buffer moet maken tussen de grond en de gebruiker. Ook als je tuin niet perfect vlak is, kan de tentvloer gewoon gebruikt worden. Door de langwerpige tegeltjes van ongeveer 10 bij 30 cm, voorgeklikt op rollen, glooit onze vloerbedekking gewoon met de ondergrond mee. Putjes in de grond zullen ook in het algemeen niet hinderen en gewoon weggewerkt worden.

De individuele tegels zijn vervaardigd uit een gegoten plastiek en zijn zo gemaakt dat de vloer verhoogd wordt ten opzichte van de ondergrond. Ze bevatten kleine gaatjes om enerzijds water dat op de vloer valt door te laten en anderzijds om ervoor te zorgen dat het gras onder de vloer kan blijven ademen. Aan de onderzijde van de tegels zijn ook gootjes terug te vinden, waarlangs je eventuele stroomkabels netjes kunt wegstoppen.

Allemaal redens te meer om een tentvloer op te nemen in je huur bij de Partybox!

Prijzen

Afmeting Prijs
3x3 €35
3x4,5 €50
3x6 €70
4x8 €120
5x10 €150
6x8 €150
6x12 €215
Ander op aanvraag


Alle vermelde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Heb je al gedacht aan:

Tenten Tafels en stoelen Een springkasteel Verlichting Verwarming Spelletjeskoffer Lasershooting Ballonboog Muziekinstallatie

Moet dit aan huis gebracht worden? Controleer hier wat de transportkosten bedragen voor je woonplaats.

Liever een pakketje huren voor jouw verjaardags-, lente- of communiefeest?
Ondek de Partyboxpakketten:

Pakketten