Tuin- of verjaardagsfeest bij je thuis.

Van zodra de zon zijn eerste warmte afgeeft, is het tijd om te vieren: verjaardagsfeestjes, barbecues, familiefeesten, etentjes, … Ben je het beu om je huis ondersteboven te zetten om plaats te voorzien? Huur een tent en hou het feestje vlakbij je huis, in je eigen tuin.

Mooie tent

De tent is belangrijk, maar uiteraard wil je het gezellig maken voor je gasten. Dit kun je doen met gepaste decoratie. Hou rekening met de kleuren, texturen, mis-en-place, … en zorg voor een sfeervolle inkleding van je event.

Gezellige verlichting

Goede verlichting kan de juiste toon zetten op uw event.

De warme, witgele retro lampen zijn ideaal voor ieder feest. Zowel voor op kille winteravonden als de zwoele zomernachten zorgen ze voor een gemoedelijke sfeer. In combinatie met terrasverwarming kan het feestje nog lang doorgaan, soms tot de vroege uurtjes.

Verder hebben we ook de gekleurde lampen. Perfect voor een feestje in thema „kerst” of andere vieringen, zoals een verjaardag of een communiefeest. De vele kleurtjes maken het extra aangenaam voor jong en oud.

Om het kampvuur gehalte van je feest op te krikken, zijn er ook de vlameffect lichten. Dit is een LED lichtslinger met dynamisch vuur effect, waarbij je op gelijk welk tuinfeest een warme ambiance creëert, waarbij iedereen zich onmiddellijk welkom voelt.

Tafels en stoelen

Gezelligheid start aan tafel! Tafels en stoelen zijn een belangrijke pijler voor een geslaagd feest en mogen absoluut niet vergeten worden. Wij bieden opklapbaar meubilair van de hoogste kwaliteit. In ons aanbod kun je kiezen uit: Buffettafels, hoge receptietafels, stevige stoelen, hoge barstoelen, … Heb je een specifieke wens? Aarzel niet om het ons te vragen, misschien kunnen we iets regelen voor je!

Feestje plannen

Plan je feestje lang genoeg op voorhand en reserveer een tent.

Wanneer je een feestje, etentje, … plant moet je denken aan veel zaken. Wacht niet tot het laatste moment om een tent te huren. Zeker niet in de maanden in de maanden mei-juni-juli. Dit is een veel gemaakte fout, gezien deze maanden pal in het hoogseizoen van de tuinfeesten valt. Reserveer je tent dus zeker op tijd.

Wees niet bang om het event in je tuin te houden. Geloof ons, het gemak van je eigen huis is een grote troef. Niet alleen spaar je geld uit doordat je geen duur zaaltje moet afhuren, maar je hebt ook alle touwtjes in handen om de inkleding VOLLEDIG naar je eigen smaak in te kleden.

Raadpleeg onze pakketten of onze prijslijst om te zien wat we in ons aanbod hebben. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen
De tarievenlijst voor de gemeenten in ons werkgebied vind je hier.

STOPZETTING
×

Beste klanten, sympathisanten,

Het is met spijt dat ik hierbij de stopzetting van Feestverhuur De Partybox aankondig. De werkgevers van mijn hoofdactiviteit hebben een nieuwe uitdaging aangeboden en ik heb beslist deze aan te nemen. Dit gaat gepaard met meer werkuren en de feestverhuur past jammer genoeg niet meer in het plaatje.

Bedankt voor het jarenlange vertrouwen, de mooie samenwerkingen en de aangename contacten!

Mathijs, zaakvoerder