Huur een vuurschaalbbq om lekker buiten te koken

Huur een combi Ofyr bbq-vuurschaal voor jouw barbecue.Organiseer je weldra een hapjesavond of bbq voor je vrienden? Sta je graag rond de grill of bakplaat met een biertje? Aarzel dan niet en huur deze combi vuurschaalbarbecue. Gegarandeerd succes en tevens dé blikvanger van de avond.

Combineer een barbecue met een kampvuurtje

Deze vuurschaal werd ontworpen voor echte buitenmensen. Mensen die houden van een kampvuurtje en barbecueën, maar dan nét dat tikkeltje specialer! Bij de Partybox huur je deze outdoor grill al voor €75/excl. btw!

Op onze verhoogde vuurschaalbarbecue met ringvormige kookplaat is er voldoende ruimte voor burgers, brochetten, worstjes en andere lekkernijen. In het midden heb je een open vuur, wat er voor zorgt dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt over de plaat. Er wordt ook een verhoogd roostertje voorzien, waarmee je de gebakken vleesjes urenlang kunt warmhouden op de smeulende kolen.

Te huur: Ofyr vuurschaal om allerhande gerechtjes op klaar te maken.

Maar wat kun je er allemaal op klaarmaken? Eigenlijk zijn de mogelijkheden ongelimiteerd. Wil je hamburgers bakken, teppanyaki, groentjes, patatjes, croque-monsieurs, wafeltjes … Laat je eigen creativiteit maar zijn gang lopen en experimenteer met vernieuwende receptjes.

Dus of het nu gaat om een kerstfeestje in december, een communiefeest in mei of een verjaardag in augustus … deze machtige firepit bbq is geschikt voor alle seizoenen. Creëer een ultiem kampvuurgevoel waar je gasten nog lang over na zullen praten.

Heb je al gedacht aan:

Tenten Tafels en stoelen Een springkasteel Verlichting Verwarming Spelletjeskoffer Lasershooting Ballonboog Tentvloeren Muziekinstallatie

Moet dit aan huis gebracht worden? Controleer hier wat de transportkosten bedragen voor je woonplaats.

Liever een pakketje huren voor jouw verjaardags-, lente- of communiefeest?
Ondek de Partyboxpakketten:

Pakketten