Communiefeest of lentefeest: Doe het lekker thuis!

Je hoeft helemaal niet op restaurant of een zaal af te huren om een feestje te vieren.
Kies uit een van onze Partyboxpakketjes en laat de feestbenodigdheden brengen aan huis.
En dat aan een eerlijke prijs!

De eerste communie, het heilig vormsel of lentefeest wordt door de meeste gezinnen gevierd met een feest waar vrienden en familie samen komen. Na de eventuele viering in de mis, is het tijd om plezier te maken. Meer en meer wordt er voor gekozen om dit thuis te laten doorgaan. Zo heb je het gemak van je eigen huis en kun je een pak geld uitsparen. Een zaaltje afhuren kost immers al behoorlijk wat.

Maar niet iedereen heeft thuis de ruimte of het meubilair om alle gasten een plaats te geven. Met een vouwtent 3x4,5 / 3x6 of 4x8 van de Partybox heb je al gauw de nodige extra overdekking om te tafelen en/of te aperitieven. Aan onze plooibare buffettafels 180 cm kunnen een zestal personen plaatsnemen per stuk. De sterke stoelen zitten zeer comfortabel en zijn van een zwaar kaliber. Mensen van een stevig gestalte hoeven zich dus geen zorgen te maken.

Een springkasteel kan natuurlijk ook niet ontbreken. Met de shark of de jungle bouncer kunnen de kinderen zich de volledige middag naar believen uitleven. Hiervoor zijn geen speciale aansluitingen nodig, maar wel 1 vrij stopcontact, waar geen andere toestellen op aangesloten mogen worden.

Afhankelijk van het aantal gasten, bieden we enkele standaard pakketjes aan. Deze bevatten telkens een tent, stoelen, tafels met kleed, hoge receptietafels met hoes én een klein of middelgroot springkasteel.

Uiteraard is het mogelijk om extra zaken bij te bestellen, mocht je dat wensen. Zo zijn er ook nog de optionele verwarming, verlichting, drankenkoelkast … Ondek het volledige aanbod hier.

Minipakket: voor een klein gezin

Feestpakket met een tent, tafels, stoelen, springkasteel voor 10 personen. Het minipakket werd op maat samengesteld voor een klein gezin met een beperkt aantal gasten. Dit pakket bevat een stevige vouwtent 3x4,5. Inclusief verankering en zijwanden, zodat je ook bij veranderlijk weer voorbereid bent. Er worden 2 buffettafels voorzien met zwart nylon tafelkleed. Met de bijgeleverde stoelen is dit goed voor een tiental personen. Aperitieven kun je doen rond een hoge statafel met zwarte stretchhoes. De jongste gasten kunnen zich uitleven op de bijgeleverde Jungle bouncer. Op dit springkasteeltje kunnen ongeveer 6 kinderen per keer springen.

€215


Midipakket: voor een groter gezin

Feestpakket met een vouwtent, buffettafels, klapstoelen, springkussen voor 20 personen. Het midipakket is ideaal voor het doorsnee gezin. Inbegrepen in dit pakket zit een vouwtent 3x6 met heavy duty staanders van 50mm. Bij dit pakket worden ook alle zijwanden geleverd en 6 voetgewichten voor verankering. Ook bij minder goede weersomstandigheden kan het feestje gewoon doorgaan. Een twintigtal gasten kunnen plaatsnemen aan 4 opplooibare buffettafels met bijgeleverde stoelen. Er kan op voorhand wat gekeuveld en een drankje genomen worden aan 2 statafels met zwarte stretchhoes. Voor de kinderen wordt een klein springkasteeltje voorzien: de Jungle Bouncer. Er is plaats voor zes kids op dit springkussen.

€300


Maxipakket: voor de hele familie

Pakket met feestbenodigdheden voor 30 gasten. Mét tent, tafels, stoelen, statafel 
            en een middelgroot springkussen. Met een maxipakket kunt het familiefeest volledig buiten laten doorgaan. Deze bundel met feestbenodigdheden bevat een grote plooitent 4x8 met een stevig aluminium frame. Ook alle zijwanden en verankering (6 voetgewichten van 15 kg) worden bijgeleverd in geval van slecht weer. Met 7 klaptafels en 30 -stoelen kunnen tot dertig personen makkelijk plaatsnemen. Er kan nagepraat en geaperitiefd worden aan 3 hoge receptietafels met zwarte stretchhoes uit polyester. Dit pakket bevat natuurlijk ook een groter springkussen: de Shark. Het springkasteel heeft een capaciteit tot 12 kinderen.

€430


Heb je al gedacht aan:

Verlichting Verwarming Spelletjeskoffer Ballonboog Tentvloeren Muziekinstallatie

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en transport.
De tarievenlijst voor de gemeenten in ons werkgebied vind je hier.

STOPZETTING
×

Beste klanten, sympathisanten,

Het is met spijt dat ik hierbij de stopzetting van Feestverhuur De Partybox aankondig. De werkgevers van mijn hoofdactiviteit hebben een nieuwe uitdaging aangeboden en ik heb beslist deze aan te nemen. Dit gaat gepaard met meer werkuren en de feestverhuur past jammer genoeg niet meer in het plaatje.

Bedankt voor het jarenlange vertrouwen, de mooie samenwerkingen en de aangename contacten!

Mathijs, zaakvoerder